(Bilde kommer)
Denne kaka har jeg modifisert selv. Tok sjokoladekekake oppskriften og vips så ble det en saftig og god eplekake.3 egg/ eggerstatning
2 kopper sukker/ sukring/ stevia/ bjerkesøt
1 1/2 dl soyamelk
3 kopper lailasmel
2-3 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
150 gr melkefri melange
Kanel, epler og sukker (sukrin/ bjerkesøt)
Egg og sukker røres hvit, ha i melk som er blandet med det smeltete smøret, ha i resten av det tørre. Skjær eplene i biter og legg et lag i bunnen, strø over kanel og sukker. Hell i massen og dytt litt mer epler ned i kake litt rundt omkring. Bruk ikke mer enn 2 epler for da blir den for fuktig. Stekes ved 175 gr i ca 1 time, eller til kaka løsner fra kanten. Pass på fra ca 45 min så den ikke blir for mørk oppå. Den trenger lang steking.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar