onsdag 29. mai 2013

Flykræsj.........

Er en kake som orginal er uten gluten....... og som jeg lærte å lage når jeg flytte hit. Absolutt en kake etter min smak. Jeg har også gjort den om så den er uten melkeprodukter.



Pisk 4 eggehviter stive, rør forsiktig inn 200 gr melis.
Form den som et kakefat (så den får plass på faget. Stek den på en papirdekt plate i ca 1 time på 150 - 170 grader, alt etter hvordan ovnen steker.

Saus
4 eggeplommer
1/2 dl sukker/ bjerkesøt
ca 1,5 boks ananas saft
rør sammen eggeplommene og sukker, ha i saften. Varm dette opp over svak varme og la det trekke til det blir en fyldig saus. Den skal helst ikke koke.


Krem:
2 epler
2 pærer
1/2 appelsin
1 boks hermetisk ananas
litt druer
Eller den frukten du har i kjøleskapet/ hermetikk.
Pisk 6 dl soyakrem Soya Alpro (den med jordbæra foran)
Bland alt sammen

Ha kremen oppå margengsbunnen og hell sausen over rett før den serveres. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar