torsdag 7. mars 2013

Pitabrød fra Allergikokken.no

 
 
 
6-7 stk
1 pakke Semper lavprotein mix
1/2 pakke gjær
3 del lunkent vann
1 ss olje
1/4 ts salt

Bland mel og salt i en kjøkkenmaskin. Løs opp gjæren i væsken (37 grader) og la den svelle i 5 min, hell det over blandingen. La mikseren gå i minst 5 min. Deigen er klissete og minner om marsipan, men helt grei å forme. Del deigen i passe emner og trill de ut til boller, legg dem på et stekebrett og ha over glad pack og kjevle de flate, de eser godt i ovnen (jeg bruker den lille kjevlen til tupperware). La gladpacken ligge på til de puttes i ovnen, ellers så blir de "tørre" og sprekker i kantene. Heves i minst 30 min. Stekes i 5-6 min ved 275 grader. De kan også stekes på takke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar