lørdag 21. desember 2013

Finnebiff

Det er så godt med finnebiff så det måtte jeg jo prøve å lage uten melk.

Så da kjøpte jeg: 
reinskav
sopp (masse)
løk

og hjemme hadde jeg:
olje
salt
pepper

Samt denne:

Soya krem

Siden det originalt skal være rømme så var jeg spent på om det ville funke.

Jeg stekte løk, sopp og reinskav. Hadde det oppi en kjele med litt olje. Hadde i krydder. Så helte jeg over en slik boks med soya krem. 

Lot det trekke i ca 10 min på svak varme.

Serverte det med ris.

Gjett om det smakte.... akkurat slik som det gjør med rømme. 

Lykke :)

2 kommentarer:

  1. Så supergodt ut! ����
    Finnbiff er en av mine favoritter helt fra barndommen, men har nesten sluttet å lage det pga matintoleranse, skal prøve å lage med soyakrem jeg å.. Håper jeg tåler det bedre.. ��

    SvarSlett
  2. Den er kjempegod. Det kan brukes havre også, men det tåler jeg ikke.

    SvarSlett