lørdag 6. april 2013

Ulkegryte ble det til middag i dag.


Ca 4 store porsjoner

3 ss melkefri margarin
4-5 ss potetmel 
Ca 500 gr ulke/ breiflabb eller annen type fisk
1 pose med frosne grønnsaker (ca 400 gr)
1 ts salt
rismelk/ soyamelk så du dekker alt/ erstatt gjerne med litt vann
Buljongmengde som passer til væsken/ tåles

Rester av grønnsaker kan brukes:
Erter
Snittebønner
Blomkål
Brokkoli
Sopp

Eller det du har i skapet av grønnsaker. 

Ha rismelk/ soya/ vann, ha i potetene. La det koke 10 min, ha i fisken og resten av tingene.  La gryten småkoke til alt er mørt. Ca 20 min. til sammen.

2 kommentarer:

  1. Takk for flott inspirasjon. Denne ble middagen her i huset i dag. Helt super!! :)

    SvarSlett